Зустріч з Олесею Франко, правнучкою великого письменника

16 березня 2017 року Комітет з питань культури, мораль, духовності та збереження історичної спадщини ГР при КМДА провів зустріч з Олесею Франко, правнучкою видатного українського письменника Івана Франка, в Центральній районній бібліотеці ім. І. Франка.

В зустрічі приймав участь голова ВОО «Спілка християнських письменників України» Костянтин Шаповалов, членом якої Олеся Франко є з минулого року.

Пані Олеся ділилася спогадами про свою відому родину, показала фотографії зі сімейного архіву, розповіла про те, що оселя родини Франко завжди мала відкриті двері для всіх творчих людей різних напрямів мистецтва. Вона поділилася з гостями тим, що була щаслива з того, що зростала в такій творчій родині.

У своїй особистій творчості Олеся Франко поєднала слово і музику. Присутні – відвідувачі бібліотеки та її працівники, мали можливість насолодитися авторськими піснями та поезією у виконанні Олесі Мирославівни.

Керівництво бібліотеки щиро дякувало організаторам за можливість зустрітися з прямим нащадком великого письменника і запросило у подальшому приймати участь у різних творчих заходах, які відбуваються у їх закладі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку