Головна  →  Анонси подій  →  27 березня 2017

В музеї історії Києва пройде благодійна виставка-аукціон колекційного живопису на підтримку вдів і сиріт загиблих воїнів АТО

6 квітня 2017 року в Музеї історії Києва відбудеться благодійний аукціон живопису на підтримку вдів і сиріт бійців АТО.

Аукціон проходитиме за підтримки Київської міської державної адміністрації, за ініціативи Комітету з питань культури, моралі та духовності ГР при Міністерстві оборони України, Комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження історичної спадщини ГР при КМДА та ВГО "Спілка християнських письменників України".

Передаукціонна виставка «Київський арт-вернісаж», на якій можна буде ознайомитися з лотами аукціонних торгів, буде відкрита з 28 березня до 5 квітня.

Переважна більшість картин, представлених на аукціоні (80 із 101 лотів) – це роботи відомих українських художників періоду соц-арт, таких як Віктор Шаталін, Федір Захаров, Василь Непийпиво, Матвій Коган-Шац, Віктор Севастьянов, Борис Рапопорт, Петро Сабадиш,  Василь Чегодар, Тетяна Голембієвська, Йосип Бакшай-молодший та сучасні художники.

Поряд з роботами художників радянського періоду, на аукціоні будуть виставлені роботи сучасних українських художників.

Рівень стартових цін, як і палітра робіт та імен, представлених на аукціоні, має приємно здивувати, як колекціонерів, так і любителів живопису.

Організатори намагаються надати можливість самій широкій аудиторії взяти участь у благодійній акції.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акту благодійності та одержати можливість придбати за дуже приємними цінами чудові роботи, які можуть стати перлиною будь-якої приватної чи музейної колекції.

Вхід на виставку безкоштовний. Реєстрація на аукціон обов’язкова.

Аукціон проходитиме за адресою: вул.Б.Хмельницького, 7, 1 пов., Музей історії Києва. Початок о 18.00.

Телефон для довідок: 067-395-07-41.

Перейти до спискуВерсiя для друку