Інформація про дублювання робіт із асфальтування мосту Патона не відповідає дійсності

Інформація про дублювання робіт із асфальтування мосту Патона, яка була опублікована 19 квітня 2017 року в інтернет-виданні «КиевVласть», не відповідає дійсності. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Комунальною корпорацією оголошено відкритий тендер на проведення робіт із влаштування тонкошарового покриття типу «Мультимак». Проте, виконання цих робіт у жодному разі не дублює роботи, які були проведені минулого року.

У 2016 році в рамках виконання робіт із поточного ремонту було проведено заміну верхнього шару асфальтобетонного покриття товщиною 5 см на площі близько 33 тис. кв. м.

Влаштування тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей типу «Мультимак» – є другим етапом робіт на мосту ім. Є. О. Патона, спрямовані на укріплення існуючого покриття та збільшення терміну його експлуатації, що, враховуючи велику завантаженість споруди, є дуже важливим.

Покриття типу «Мультимак» захистить та покращить показники міцності і витривалості влаштованого в 2016 році шару асфальтобетонного покриття та забезпечить додаткову гідроізоляцію споруди.

КК «Київавтодор» сподівається, що керівництво інтернет-видання «КиевVласть» проінформує читачів щодо дійсних причин та необхідності виконання робіт із влаштування тонкошарового покриття типу «Мультимак» та оприлюднить офіційну інформацію з цього приводу.

Перейти до спискуВерсiя для друку