Звіт про періодичне відстеження результативності наказу Головного управління транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.05.2010 № 40 «Про внесення змін і доповнень до форм договорів»

1. Вид та назва регуляторного акта

Наказ Головного управління транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.05.2010 № 40 «Про внесення змін і доповнень до форм договорів».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3.Цілі прийняття акта

Метою прийняття наказу Головного управління транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.05.2010 № 40 «Про внесення змін і доповнень до форм договорів» є забезпечення згідно чинного законодавства України здійснення перевезень пільгових категорій громадян автомобільним транспортом загального користування м. Києва та приведення форм договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва у відповідність до вимог чинного законодавства України.

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності

З «20» червня по «28» липня 2017 року.

5. Тип відстеження

Періодичне відстеження.

6. Методи одержання результативності відстеження

Для проведення періодичного відстеження використовувалась статистична інформація щодо звернень громадян, які згідно законодавства України мають пільги на проїзд у міському пасажирському транспорті м. Києва.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Наслідком дії регуляторного акта є забезпечення відповідно до вимог чинного законодавства здійснення пільгових перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Києві.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Внесенню змін та доповнень до форм договорів на перевезення пасажирів слугувало подання прокуратури міста Києва щодо необхідності усунення порушень Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначення цілей

Реалізація регуляторного акта дозволила привести положення договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у відповідність до вимог чинного законодавства.

Прийнятий регуляторний акт сприяє дотриманню перевізниками всіх форм власності нормативно-правових актів щодо забезпечення пільгових перевезень пасажирів, які відповідно до законодавства України користуються такими правами.

Перейти до спискуВерсiя для друку