Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 21.06.2007 № 741 «Про єдині абонементні талони з паркування транспортних засобів в м. Києві»

1. Вид та назва регуляторного акта

Розпорядження Київської міської державної адміністрації від 21.06.2007 № 741 «Про єдині абонементі талони з паркування транспортних засобів в м. Києві».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Цілі прийняття акта

Метою прийняття розпорядження Київської міської державної адміністрації від 21.06.2007 № 741 «Про єдині абонементі талони з паркування транспортних засобів в м. Києві» є впровадження безготівкових форм сплати за паркування транспортних засобів та встановлення єдиних абонементних талонів на паркування транспортних засобів в м. Києві, виготовлених комунальним підприємством «Київтранспарксервіс».

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності

З «20» червня по «28» липня 2017 року.

5. Тип відстеження

Періодичне відстеження.

6. Методи одержання результативності відстеження

Статистичний метод.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Відстеження результативності регуляторного акта здійснювалось шляхом аналізу статистичної інформації щодо кількості придбаних абонементних талонів на паркування транспортних засобів в м. Києві.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Показниками результативності регуляторного акта є кількість придбаних абонементних талонів на паркування транспортних засобів в м. Києві.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначення цілей

Реалізація регуляторного акта дозволила впровадити безготівкові форми оплати за паркування транспортних засобів та встановити єдині абонементні талони на паркування транспортних засобів в м. Києві, які виготовляються комунальним підприємством «Київтранспарксервіс».

Перейти до спискуВерсiя для друку