Головна  →  Новини  →  26 квітня 2012, 11:28

Олександр Попов взяв участь у міських заходах з вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи

Олександр Попов взяв участь у міських заходах з вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи

Фоторепортаж

Голова столичної держадміністрації Олександр Попов разом із Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим, членами Уряду, представниками Адміністрації Президента, Народними депутатами України та кількома сотнями киян вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків та жертв Чорнобильської катастрофи. Вони поклали квіти до Меморіального кургану Героїв Чорнобиля на території церкви Св. Архангела Михаїла та до пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля», що у сквері на розі проспекту Миру та вул. Тампере.

«Чорне лихо Чорнобильської трагедії назавжди залишило слід в історії українського народу, в серцях кожного з нас. 20 років тому Україна у складі Радянського Союзу зіткнулася з небаченим горем та розпачем. Цього дня ми молимося за душі тих, хто став безневинною жертвою безжалісної стихії, і схиляємо голови перед героїзмом тих, хто не шкодуючи власного життя та здоров’я чинив опір її наслідкам. Сьогодні ми молимося, аби подібного лиха світ більше не зазнав», – сказав Олександр Попов.

Нагадаємо, в ніч з 25-го на 26-те квітня Олександр Попов взяв участь у покладанні квітів до Меморіального кургану героїв Чорнобиля на території церкви Св.Архангела Михаїла та поминальному молебені в пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи на проспекті Миру, 16.

Перейти до спискуВерсiя для друку