Головна  →  Оголошення  →  21 вересня 2017

Про результати конкурсу на право оренди нежитлових приміщень територіальної громади міста Києва

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що  13 вересня 2017 року о 14 - 30 год відбувся конкурс на право оренди наступних нежитлових приміщень:

- першого поверху загальною площею 89,8 кв. м за адресою:                                      
вул. Предславинська, 12 для розміщення: громадської, благодійної організації, яка здійснює безкоштовну психологічну, соціальну допомогу, реабілітацію та адаптацію інвалідів та інших осіб учасників – АТО, учасників організації; адаптації дітей – інвалідів, та дітей з вадами розвитку; благодійної, громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності;

- цокольного поверху загальною площею 180,4 кв. м за адресою:                         
вул. Предславинська, 12 для розміщення: громадської організації, яка здійснює безкоштовну психологічну, соціальну допомогу, реабілітацію та адаптацію інвалідів та інших осіб учасників – АТО; благодійної, громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності; фізкультурно – спортивного закладу, діяльність якого спрямована на організацію та проведення занять різними видами спорту.

За результатами конкурсу його переможцями визначено:

- по об’єкту першого поверху загальною площею 89,8 кв. м за адресою: вул. Предславинська, 12 – благодійну організацію «Благодійний фонд «Восток - СОС» з цільовим використанням приміщення для розміщення благодійної організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності, як таку, що запропонувала найбільший розмір орендної плати – 12500 грн 00 коп (дванадцять тисяч п’ятсот грн 00 коп) без ПДВ, чия пропозиція відповідає умовам конкурсу та яка взяла на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу;

- по об’єкту цокольного поверху загальною площею 180,4 кв. м за адресою: вул. Предславинська, 12 - благодійну організацію «Благодійний фонд «Восток - СОС» з цільовим використанням приміщення для розміщення благодійної організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності, як єдиного претендента, який брав участь у конкурсі та взяв на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу із запропонованим розміром орендної плати 14150 грн 00 (чотирнадцять тисяч сто п’ятдесят грн. 00 коп) без ПДВ.

Конкурсною комісією вирішено укласти з переможцями конкурсу договір оренди майна комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку