Головна  →  Новини  →  4 травня 2012, 17:18

У Києві триває підготовка до нового опалювального сезону. Фахівці проводять гідравлічні випробування теплових мереж

Підготовка житлово-комунального господарства столиці до нового опалювального сезону 2012-2013 років проводиться на значно вищому рівні, ніж раніше. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Аби досягти відчутних позитивних зрушень у цьому напрямі, підготовку столиці до нового опалювального сезону було розпочато завчасно. Основний об’єм робіт, зокрема, заміну найбільш проблемних ділянок та капітальний ремонт мереж, заплановано провести саме у теплий період року, одночасно з гідравлічними випробуваннями мереж. Саме таке завдання поставив голова КМДА Олександр Попов.

Так, з 7 до 21 травня поточного року ПАТ «Київенерго» проведе щорічні гідравлічні випробування теплових мереж у частині Печерського, Голосіївського та Дніпровського районів.

Увага! У зв’язку з цим із 18:00 6 травня тимчасово буде припинено постачання гарячої води на житлових масивах Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора та Печерськ.

Зокрема, випробування теплових мереж здійснюватимуть у межах вулиць Промислової та Кіквідзе, бульвару Дружби народів, вулиць Чеської, Чигоріна, Щорса, провулків Лабораторного та Госпітального, бульвару Лесі Українки, вулиці Шовковичної, провулку Козловського, вулиць Круглоуніверситетської, Банкової, Лютеранської, Ольгинської, Інститутської, Садової, Михайла Грушевського, Паркової дороги, Кріпосного провулку, Кловського узвозу, вулиць Московської, Кутузова, Арсенальної площі, вулиці Івана Мазепи (частина Печерського та Голосіївського районів).

Крім того, зазначені роботи проводитимуть на території Деревообробного провулку, Наддніпрянського шосе, бульвару Дружби Народів, вулиць Ентузіастів, Березняківської, Дніпровської і Русанівської набережних (частина Печерського, Голосіївського і Дніпровського районів).

Нагадаємо, що з метою якісної підготовки до опалювального сезону проведення випробувань теплових мереж, згідно затвердженого графіку «Київенерго», розпочато 23 квітня. Вони триватимуть до 28 серпня поточного року. Під час випробувань фахівці перевірятимуть міцність і щільність трубопроводів, їхніх елементів, а також усіх зварних та інших з’єднань.

Водночас інформуємо, що з графіком випробувань теплових мереж ПАТ «Київенерго» на 2012 рік можна ознайомитися на офіційному сайті товариства, або звернувшись до житлово-експлуатаційних організацій районів.

Перейти до спискуВерсiя для друку