Головна  →  Новини  →  4 травня 2012, 16:15

«Київзеленбуд» запрошує відвідати феєричну виставку голландських тюльпанів

КО «Київзеленбуд» запрошує киян та гостей столиці відвідати незабутню та феєричну виставку голландських тюльпанів, урочисте відкриття якої відбулося 28 квітня.

Наразі на Співочому полі відбувається буяння квіткових композицій з тюльпанів, які перетворили схили Печерського ландшафтного парку на чудовий край кольорів та мальовничих пейзажів.

Уже розпустилися всі 22 сорти тюльпанів, а це 300 тисяч цибулинок. Серед них: «пінокіо», «амерікан дрім», «тарда», «мансела» та багато інших рідкісних сортів.

Основу композицій складають різні сорти тюльпанів, висаджених за «килимовими принципом», – квіти одного сорту займають певну ділянку, розстилаючись, наче яскраві килими. Великі яскраві плями червоного, рожевого, жовтого, помаранчевого, бузкового та інших кольорів доповнюють ділянки, де висаджено відразу кілька різних сортів тюльпанів.

Квіткові композиції переплетені українськими мотивами Петриківських розписів. У парку представлено сорти тюльпанів, різні за часом цвітіння, щоб відвідувачі якомога довше милувалися весняним буянням цибулинних квітів.

Друга міська виставка тюльпанів – це неперевершена атмосфера свята. Кожен з відвідувачів виставки знайде для себе заняття за захопленням. Для юних відвідувачів працюють атракціони, дитячі майданчики, аніматори, а також проходять майстер-класи з татуажу, ліпки, флористики.

Приходьте з друзями до Печерського ландшафтного парку та насолоджуйтесь атмосферою справжньої весни та чудових весняних свят. Період квітування тюльпанів – це унікальне видовище! Не забудьте взяти із собою фотоапарат!

Перейти до спискуВерсiя для друку