Інформація щодо рішень, прийнятих на засіданні постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва 19 грудня 2017 року

Окопний О.Ю. запропонував змінити черговість розгляду питань порядку денного постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва, утвореної розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 22.10.2007 №1403 (далі – комісія), та розглянути питання 7 «Про стан виконання та можливість розірвання інвестиційного договору «Про будівництво Wi-Fi мережі в Київському метрополітені для надання якісних телекомунікаційних послуг жителям та гостям міста» питанням 4.

Перший заступник голови комісії Принада С.І. запропонувала включити в розділ «Різне» порядку денного засідання комісії питання 9.1 «Про розгляд умов інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво об’єкта дорожнього сервісу на вул. Електротехнічній, 6 у Деснянському районі» та питання 9.2 «Про розгляд умов конкурсу із залучення інвестора до реалізації інвестиційного проекту «Влаштування інформаційних програмно-технічних комплексів самообслуговування (ІПТКС) та створення відповідної інфраструктури для закладів охорони здоров’я комунальної власності територіальної громади міста Києва», а також змінити черговість розгляду питань порядку денного і розглянути питанням 5 порядку денного.

Поставлено на голосування питання щодо затвердження порядку денного з урахуванням вказаних змін.

Вирішили:

1. Включити до порядку денного засідання комісії в розділ «Різне» питання 9.1 «Про розгляд умов інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво об’єкта дорожнього сервісу на вул. Електротехнічній, 6 у Деснянському районі» та питання 9.2 «Про розгляд умов конкурсу із залучення інвестора до реалізації інвестиційного проекту «Влаштування інформаційних програмно-технічних комплексів самообслуговування (ІПТКС) та створення відповідної інфраструктури для закладів охорони здоров’я комунальної власності територіальної громади міста Києва».

2. Змінити черговість розгляду питань порядку денного та розглянути питання 7 питанням 4 порядку денного.

3. Змінити черговість розгляду питань порядку денного та розглянути розділ «Різне» питанням 5 порядку денного.

4. Затвердити порядок денний засідання комісії.

По питанню 1.1. Про підведення підсумку конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво дошкільного навчального закладу на земельній ділянці № 38 у 8 мікрорайоні житлового масиву Позняки у Дарницькому районі».

Вирішили:

1. Визнати товариство з обмеженою відповідальністю «ЦЕНТР ДИТЯЧОГО РОЗВИТКУ «ПІКАБУ» (ідентифікаційний код – 41368584) переможцем конкурсу із залучення інвестора до будівництва дошкільного навчального закладу на земельній ділянці № 38 у 8 мікрорайоні житлового масиву Позняки у Дарницькому районі.

2. Департаменту економіки та інвестицій у встановленому порядку розробити проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про затвердження переможця конкурсу. Після видання розпорядження забезпечити публікацію в газеті Київської міської ради «Хрещатик» і розміщення на Єдиному веб‑порталі територіальної громади міста Києва (www.kievcity.gov.ua) відповідного оголошення.

3. Департаменту економіки та інвестицій забезпечити підготовку та укладення інвестиційного договору із замовником будівництва – комунальним підприємством виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство» та переможцем конкурсу.

По питанню 1.2. Про підведення підсумку конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво приватної середньої школи в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В у Оболонському районі».

Вирішили:

1. Визнати товариство з обмеженою відповідальністю «АР Освіта» (ідентифікаційний код – 41711357) переможцем інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва приватної середньої в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В у Оболонському районі

2. Департаменту економіки та інвестицій у встановленому порядку розробити проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про затвердження переможця конкурсу. Після видання розпорядження забезпечити публікацію в газеті Київської міської ради «Хрещатик» і розміщення на сайті Київської міської державної адміністрації (www.kievcity.gov.ua) відповідного оголошення.

3. Департаменту економіки та інвестицій забезпечити підготовку та укладення інвестиційного договору із замовником реалізації проекту – Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією та переможцем конкурсу.

4. Комунальному підприємству виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство» спільно з Департаментом економіки та інвестицій опрацювати можливість підготовки нового проекту та проведення нового конкурсу по залученню інвесторів до будівництва загальноосвітнього навчального закладу в м. Києві.

По питанню 2. Про включення до переліку об’єктів, які потребують залучення інвестицій, проекту: «Будівництво спортивного комплексу на вул. Чорнобильській, 11-Б у Святошинському районі».

Вирішили:

1. Включити до переліку об’єктів, які потребують залучення інвестицій, проект «Будівництво спортивного комплексу на вул. Чорнобильській, 11-б у Святошинському районі».

2. Департаменту економіки та інвестицій у встановленому порядку розробити проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про включення проекту до переліку об’єктів, які потребують залучення інвестицій.

3. Визначити комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство» замовником будівництва та замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт за проектом.

По питанню 3. Про виправлення технічної помилки у назві проекту «Облаштування спортивно-оздоровчого табору на вул. Підбірній, смт Чапаївка у Голосіївському районі» (питання 3.2 протоколу від 13.02.2017 № 94/2017).

Вирішили:

Внести зміни до рішення комісії (питання 3.2 протоколу від 13.02.2017 № 94/2017), виклавши назву проекту в наступній редакції: «Облаштування спортивно-оздоровчого табору на вул. Підбірній у Голосіївському районі».

По питанню 4. Про стан виконання та можливість розірвання інвестиційного договору «Про будівництво Wi-Fi мережі в Київському метрополітені для надання якісних телекомунікаційних послуг жителям та гостям міста».

Вирішили:

1. Департаменту економіки та інвестицій повідомити товариство з обмеженою відповідальністю «Москіто Мобайл» про необхідність безумовного виконання умов інвестиційного договору від 02.12.2014 № 050-13/і/143 протягом 30 (тридцяти) календарних днів, шляхом направлення відповідного повідомлення.

2. Доручити комунальному підприємству «Київський метрополітен» проінформувати Департамент економіки та інвестицій про результати виконання товариством з обмеженою відповідальністю «Москіто Мобайл» умов інвестиційного договору від 02.12.2014 № 050-13/і/143.

3. У разі неусунення товариством з обмеженою відповідальністю «Москіто Мобайл» порушень умов інвестиційного договору від 02.12.2014 № 050-13/і/143 протягом 37 (тридцяти семи) календарних днів з дня направлення Департаментом економіки та інвестицій (Організатор конкурсу) повідомлення про розірвання інвестиційного договору, інвестиційний договір буде вважатися розірваним.

4. Доручити комунальному підприємству «Київський метрополітен» провести інвентаризацію встановленого товариством з обмеженою відповідальністю «Москіто Мобайл» обладнання в процесі реалізації Інвестиційного договору та доповісти Комісії в лютому 2018 року.

По питанню 5.1. Про розгляд умов інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво об’єкта дорожнього сервісу на вул. Електротехнічній, 6 у Деснянському районі».

Вирішили:

1. Затвердити умови інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво об’єкта дорожнього сервісу на вул. Електротехнічній, 6 у Деснянському районі».

2. Затвердити склад та зміст конкурсної документації:

- інструкції для учасників конкурсу, що складається з двох частин: перша – умови конкурсу, друга – інформація і вимоги щодо порядку оформлення та подання конкурсної пропозиції;

- форми заявок на участь у конкурсі для фізичних та юридичних осіб.

3. Затвердити текст інформаційного оголошення про проведення інвестиційного конкурсу.

4. Департаменту економіки та інвестицій у встановленому порядку оголосити інвестиційний конкурс із залучення інвестора зі строком проведення конкурсу – 30 (тридцять) днів у газеті Київської міської ради «Хрещатик» та на офіційному Інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації – www.kievcity.gov.ua.

По питанню 5.2. Про розгляд умов конкурсу із залучення інвестора до реалізації інвестиційного проекту «Влаштування інформаційних програмно-технічних комплексів самообслуговування (ІПТКС) та створення відповідної інфраструктури для закладів охорони здоров’я комунальної власності територіальної громади міста Києва»

Назаренко В.Е. запропонував відкласти розгляд даного питання на одне з чергових засідань з метою погодження умов конкурсу з постійною комісією Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

Поставлено пропозицію Назаренка В.Е. на голосування.

Рішення не прийнято

Закрито засідання комісії у зв’язку з відсутністю кворуму. Нерозглянуті питання порядку денного перенесені на наступне засідання комісії.

Перейти до спискуВерсiя для друку