Інформація про відвідування ТОВ "Перший трубний завод"

26 січня 2018 року відбулося відвідування заступником директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва – начальником управління промисловості та інноваційної політики Баганом А.О. ТОВ "Перший трубний завод", яке розташоване по вул. Резервній,8а Оболонського району міста Києва.

Завод був заснований у 2006 році з метою виробництва труб теплоізольованих, емальованих, поліетиленових, каналізаційних для потреб міського господарства міста Києва та інших регіонів України.

ТОВ “Перший трубний завод” – це сучасне підприємство, яке здійснює комплексне забезпечення виробничих енергетичних систем промислового, житлового та приватного будівництва високоякісною продукцією.

Номенклатура продукції підприємства на даний час становить понад 2 тисячі найменувань. Виробництво продукції відбувається на сучасному обладнанні, за новітніми технологіями, і це дає змогу забезпечувати будівельні організації повним асортиментом сантехнічних виробів. Помірна цінова політика підприємства, якість і високі темпи робіт дають замовникам можливість скоротити терміни окупності об’єктів. На підприємстві працює 137 осіб.

За період з 2011 по 2015 роки підприємство освоїло виробництво термоусадкових та електрозварних муфт, установок антикорозійні «Деоксиген», щитів автоматичного управління насосними станціям, твердопаливних котлів, енергозберігаючих ламп, сонячних колекторів, дровоколів, гідроізольованих труб для транспортування нафти, газу, започаткувало порошкове покриття металевих виробів.

У 2010 році отримано сертифікат відповідності системи управління якістю ISO – 9001 на труби, фасонні вироби і арматуру із захисною оболонкою із поліетилену (або оцинкованого металу) для мереж гарячого водопостачання та теплових мереж.

Підприємство постійно бере участь у виставкових заходах м. Києва та України.

За 2017 рік виробництво продукції становило 93 млн 101 тис. грн., тобто на 6% більше, ніж за 2016 рік. На підприємстві здійснено заміну світильників на світлодіодні лампи.

Підприємство є одним з флагманів з виробництва продукції для енергозбереження державних і приватних підприємств на основі використання сучасного обладнання та технологій, постійного оновлення та розширення асортименту.

Під час відвідування генеральний директор підприємства Борисенко І.С. ознайомив Багана А.О. з виробничими процесами на підприємстві, технологіями розробки нових видів продукції.

Також були обговорені перспективи подальшого розвитку заводу, участі у місцевих виставкових заходах, порядку взаємодії підприємства та місцевих органів влади щодо забезпечення м. Києва необхідними матеріалами для розбудови та ремонту систем енергопостачання, водопостачання та водовідводу.

Перейти до спискуВерсiя для друку