Головна  →  Виставкова діяльність  →  28 лютого 2018

6 - 8 червня 2018 року в Варшаві відбудеться виставка китайських товарів у Польщі - Сnіnа Ноmelife Show 2018

До уваги керівників підприємств, установ та організацій м. Києва

Центр міжнародної ділової співпраці Торгово-промислової палати України інформує про наступне.

6 - 8 червня 2018 року в Варшаві відбудеться виставка китайських товарів у Польщі - Сnіnа Ноmelife Show 2018.

Мета виставки - презентація товарів і послуг китайських виробників, організація ділових переговорів між виробниками та потенційними імпортерами з країн Європи. Цього року очікується понад 1000 компаній-виробників з Китаю, які представлять будівельні матеріали, побутову та промислову електроніку, меблі, текстиль та одяг, продукти харчування, посуд, подарунки та інше. Більш детально з переліком товарів та компаній-учасників виставки можна ознайомитись на сайті http://en.chinahomelife.com.pl/.

Центр міжнародної ділової співпраці Торгово-промислової палати України формує делегацію вітчизняних компаній та підприємців, які зацікавлені в пошуку нових товарів з Китаю та налагодженні прямих контактів з виробниками,

на виставку Сnіnа Ноmelife Show 2018. Візит планується з 6 червня по 9 червня, в рамках якого передбачається робота на виставці, проведення ділових зустрічей з потенційними партнерами з Китаю та екскурсійна програма.

Відповідно до вимог Організаторів кожний учасник візиту забезпечується наступними послугами на безкоштовній основі: автобусний трансфер Київ-Варшава-Київ, проживання в готелі 1 ніч (друга ніч оплачується учасником додатково), разове харчування на виставці, участь в профільних семінарах і тренінгах.

Вартість участі в діловому візиті - 55 Євро з особи, окремо сплачується доба і проживання в готелі та екскурсія. В разі потреби організатори можуть надати допомогу в отриманні Шенгенської візи.

Участь в цій місії дозволить ознайомитись з новими товарами в різних галузях, провести переговори безпосередньо з постачальниками..

З питань ділової місії просимо звертатись до Малахівської Станіслави за телефоном +380 (67) 232-92-20 або електронною поштою: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку