Каталог підприємств-експортерів міста Києва

До уваги керівників підприємств, установ та організацій м. Києва 

Департаментом промисловості та розвитку підприємництва підготовлено каталог підприємств-експортерів міста Києва.

Всім, хто сьогодні відкриває для себе нові бізнес-обрії та шукає ділових партнерів в нашому місті, даний каталог стане в нагоді, аби зробити правильний вибір та налагодити взаємовигідне співробітництво з київськими підприємствами.

Банер каталогу «Експортери міста Києва» розмішений на головній сторінці офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації http://kievcity.gov.ua.

Також, в ленті сайтів на головній сторінці офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації http://kievcity.gov.ua розміщено Інформаційну систему «Промисловість і наука Києва».

Інформаційна система «Промисловість і наука», містить відомості щодо виробничо-господарської, наукової та інноваційної діяльності промислових підприємств та наукових організацій міста Києва, виробництва основних видів промислової продукції, інноваційних та інвестиційних проектів підприємств та організацій, а також пропозиції щодо розвитку міського кооперування, налагодження економічних та виробничих взаємовідносин між промисловими підприємствами міста.

Крім того, функціонал Інформаційної системи використовується для сприяння взаємодії між підприємствами-виробниками міста Києва та споживачами промислової продукції з кола комунальних підприємств міста, районних в місті Києві державних адміністрацій, структурних підрозділів КМДА, тощо. Зокрема, у спеціальному розділі Інформаційної системи знаходиться перелік промислових товарів, яку структурні підрозділи Київської міської державної адміністрації, районні в м. Києві державні адміністрації, комунальні підприємства та інші установи м. Києва планують придбати у 2018 році.

Перейти до спискуВерсiя для друку