Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради(Київської міської державної адміністрації)

Шановні представники Інститутів громадянського суспільства!

Інформуємо вас про те, що за вказаною в повідомленні Ініціативної групи від 26.12.2012 року, електронною адресою [email protected] приймається тільки електронна версія документів для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради.

Детальна інформація щодо пакету необхідних документів розміщена на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації kievcity.gov.ua в рубриці «Громадська рада», підрубрика «Порядок формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)».

Звертаємо Вашу увагу на те, що письмові або усні консультації від ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради(Київської міської державної адміністрації) ви можете отримати звернувшись за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 44, 4 поверх, кім. 408.

Перейти до спискуВерсiя для друку