Інформація про проведення засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА)

24 грудня 2012 року відбулося перше засідання членів ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА).

Головою ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради обрано Кириллову Н.М.

Секретарем ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради обрано Зінченка О.В.

Склад ініціативної групи:

Кириллова Ніна Матвіївна – Громадська організація «Асоціяція» органів самоорганізації населення міста Києва»;

Семенюк Олена Анатоліївна – Молодіжна громадська організація «Об’єднання «Життя на всі 100 %»;

Зінченко Олександр Васильович – Благодійний фонд «За нове життя»;

Добровіцький Сергій Володимирович – Молодіжна громадська організація «Об’єднання «Молодий правозахисник»;

Вернигора Надія Федорівна – Координаційна рада міських громадських організацій інвалідів м.Києва;

Тимофєєв Сергій Олександрович – Громадська організація «Київська міська незалежна федерація роликового спорту всіх видів та напрямків»;

Харченко Сергій Володимирович – Всеукраїнська благодійна організація «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголю».

Були обговорені та затверджені: текст оголошення про дату і місце проведення установчих зборів, місце і час прийому документів від інститутів громадянського суспільства, а також текст заяви про участь у зборах та додатки до неї.

Розподілено обов’язки між членами ініціативної групи.

Перейти до спискуВерсiя для друку