Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради(Київської міської державної адміністрації)

20 грудня 2012 року, об 11.00 годині за адресою: м.Київ, бульвар Шевченка, 3 (ІІ поверх, зал засідань) відбулось засідання Правління Громадської ради при КМДА.

На вказаному засіданні Правління було обговорено низку важливих питань, зокрема:

1. Обговорення звіту про роботу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у 2012 році.

2. Обговорення орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на 2013 рік.

3. Різне.

Слід зазначити, щодо в п.3 порядку денного на виконання п. 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній в м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» було прийнято рішення про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при КМДА у кількості 7 осіб та делеговано для участі у її роботі від діючої Громадської ради при КМДА 4 особи, а саме:

  • Зінченко Олександр Васильович;
  • Кирилова Ніна Матвіївна;
  • Добровіцький Сергій Володимирович;
  • Семенюк Олена Анатоліївна.

У зв’язку з цим, запрошуємо інститути громадянського суспільства взяти участь у формуванні персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів.

Інформацію просимо направляти до Громадської ради при Київській міській державній адміністрації.

Телефон для довідок: (044) 278-29-98, 202-72-48

Перейти до спискуВерсiя для друку