Головна  →  Оголошення  →  22 березня 2013

Київська міська державна адміністрація оголошує конкурс по залученню інвестора: облаштування мотузкового парку пригод на території парку «Сирецький гай» на вул. Білицькій у Подільському районі

Конкурс проводиться Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) (далі – Організатор конкурсу) відповідно до рішення Київської міської ради від 24 травня 2007 року № 528/1189 «Про затвердження Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва», розпорядження Київської міської державної адміністрації від 22 жовтня 2007 року № 1403 «Про затвердження складу постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва» (із змінами) та розпорядження Київської міської державної адміністрації від 20 червня 2012 року № 1039 «Про проведення інвестиційних конкурсів із залучення інвесторів до реалізації інвестиційних проектів з облаштування об’єктів».

1. Інформація про об’єкт інвестування:

1.1 Предметом конкурсу є облаштування мотузкового парку пригод на території парку «Сирецький гай» на вул. Білицькій у Подільському районі (інвестиційний проект).

1.2 Орієнтовна вартість облаштування мотузкового парку пригод – 511 000,0 грн., без ПДВ.

1.3 Ділянка облаштування мотузкового парку пригод розташована в парку «Сирецький гай» на ділянці загальною площею 0,5 га, в тому числі, площа під атракціон 0,25 га, площа благоустрою 0,25 га.

1.4 Орієнтовні техніко-економічні показники проекту:

№ п/п

Найменування об’єктів облаштування

Орієнтовна вартість, грн. (без ПДВ)

1

Зона «Мотузковий парк»:

 

1.1

Обладнання для монтажу мотузкового парку

120 000

1.2

Монтажні та пусконалагоджувальні роботи по облаштуванню мотузкового парку

50 000

1.3

Адміністративна споруда з касою для продажу квитків (тимчасового споруда)

15 000

1.4

Комплектуючи та допоміжні матеріалів

10 000

1.5

Спеціальне спорядження для мотузкового парку 120 комплектів

160 000

1.6

Крита тераса для продажу безалкогольних напоїв з розташуванням 4 столиків на 4 персони

10 000

1.7

Майданчик з твердим покриттям для смітника для збору ТПВ

2 000

1.8

Мобільна туалетна кабіни

6 000

1.9

Встановлення ліхтарів зовнішнього освітлення та освітлення території навколо адміністративної споруди

24 000

1.10

Облаштування місця для паління

1 000

1.11

Благоустрій території

21 000

 

РАЗОМ п.1

419 000

2

Організована зона колективного відпочинку відвідувачів з визначеним місцем мангалу:

 

2.1

Дерев’яні альтанки з лавами, столом та покриттям бітумною черепицею – на 12 посадочних місць кожна 4 шт.

32 000

2.2

Місце розташування мангалу з твердим негорючим покриттям з обмеженням площадки втрамбованим щебнем

5 000

2.3

Освітлення дерев’яних альтанок та території зони колективного відпочинку

5 000

 

 РАЗОМ п.2

42 000

3

Додаткові соціальні заходи:

 

3.1

Влаштування дитячого майданчика з готових збірних елементів

35 000

3.2

Лави з урнами для сміття з корзинами для сміття по території парку – 8 шт.

15 000

 

 РАЗОМ п.3

50 000

 

Загальна орієнтовна вартість п.1-3

511 000

1.5. Остаточна вартість здійснення заходів на облаштування об’єкту інвестування, зазначена в пункті 1.4., може збільшуватись залежно від змін фактичних витрат інвестора на реалізацію інвестиційного проекту.

2.    Укладання з переможцем інвестиційного договору та окремі його умови.

2.1. Переможець конкурсу - інвестор визначається рішенням постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів (далі – Комісія) та затверджується розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

2.2. Замовник реалізації проекту – Подільська районна в місті Києві державна адміністрація (далі – Замовник).

2.3. Балансоутримувач території реалізації проекту - комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Подільського району (далі – Балансоутримувач).

2.4. Облаштування здійснюється разом із Замовником відповідно до укладеного інвестиційного договору між інвестором, Замовником, Організатором конкурсу та Балансоутримувачем.

2.5. Після завершення дії договору право власності на адміністративні споруди та атракціони залишається у інвестора, окрім елементів благоустрою - лав з урнами для сміття та дитячого майданчика.

2.6. Після закінчення дії договору інвестор за власний рахунок демонтує об’єкти облаштування, крім елементів благоустрою.

2.7. Термін дії договору становить 5 років з моменту набуття ним чинності.

3. Основні умови конкурсу:

3.1. Фінансування інвестором усіх витрат, пов’язаних з проектуванням, облаштуванням та проведенням пусконалагоджувальних робіт з реалізації інвестиційного проекту.

3.2. Надання учасником конкурсу конкурсного забезпечення - гарантії банку щодо забезпечення виконання ним зобов’язань перед міським бюджетом, які передбачені пп. 3.3. - 3.4.

3.3.   Сплата Організатору конкурсу коштів на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва у розмірі не менше 5% від орієнтовної вартості облаштування об'єктів інвестування без урахування ПДВ, що становить не менше 25 550,00 грн. у разі визнання учасника переможцем.

Зазначені кошти інвестором сплачуються не пізніше 10 календарних днів з дня укладання інвестиційного договору;

3.4. Компенсація Організатору конкурсу витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням інвестиційного конкурсу, у розмірі 1% від орієнтовної вартості облаштування об'єкта без урахування ПДВ, що становить 5 110,0 грн., у разі визнання учасника переможцем сплачується протягом 10 календарних днів з дня укладання інвестиційного договору.

Кошти, сплачені інвестором в якості компенсації Організатору конкурсу витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням інвестиційного конкурсу, у розмірі 1% від орієнтовної вартості будівництва об'єкта без урахування ПДВ, поверненню не підлягають.

3.5. Інвестор забезпечує експлуатацію, обслуговування та зберігає у належному стані територію парку, на якій реалізується інвестиційний проект, протягом дії договору.

3.6. Плата реєстраційного внеску в розмірі 1 700,00 грн. на розрахунковий рахунок №31515934700001 в ГУ ДКСУ у м. Києві, МФО 820019, код ЄДРПОУ 37993783, одержувач – ГУ ДКСУ у м. Києві.

Кошти, сплачені учасником конкурсу в якості реєстраційного внеску, поверненню не підлягають.

3.7. Переможцем конкурсу визнається претендент, пропозиції якого відповідають умовам конкурсу, та який запропонував найбільш вигідні умови для територіальної громади м. Києва.

3.8.Компенсація інвестором витрат на розробку орієнтовних техніко-економічних показників комунальному підприємству виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство» згідно наданому підприємством кошторису, а саме 34 678,54 грн., з урахуванням ПДВ, протягом 10 календарних днів з дня укладання інвестиційного договору.

3.9. Інвестиційний договір укладається протягом 30 календарних днів з дня отримання переможцем конкурсу акцепту конкурсних пропозицій. Якщо протягом 30 календарних днів переможець інвестиційного конкурсу відмовився від підписання договору, висуває неприйнятні умови підписання інвестиційного договору, рішення про переможця інвестиційного конкурсу скасовується у встановленому порядку.

3.10. Протягом 30 календарних днів з моменту набуття чинності інвестиційним договором сторони визначають графік фінансування і реалізації проекту шляхом підписання додаткової угоди до інвестиційного договору, яка буде його невід'ємною частиною.

3.11. Інвестор (переможець конкурсу) зобов’язується щоквартально в письмовій формі подавати Організатору конкурсу та Замовнику інформацію щодо стану реалізації інвестиційного проекту в цілому та окремих його етапів за формою, затвердженою комісією.

3.12. Організатор конкурсу має право розірвати договір в односторонньому порядку у випадку невиконання або неналежного виконання інвестором зобов’язань, передбачених пп. 3.1, 3.3-3.4, 3.8, 3.11 умов конкурсу або інших умов інвестиційного договору.

3.13. У разі невиконання інвестором зобов’язань за інвестиційним договором за пропозицією організатора конкурсу питання розірвання інвестиційного договору виноситься на розгляд Комісії.

3.14. Після розгляду Комісією та прийняття нею рішення організатор конкурсу повідомляє інвестора про:

-необхідність безумовного виконання умов інвестиційного договору протягом 30 календарних днів;

-терміни розірвання інвестиційного договору у разі не усунення інвестором порушень його умов.

У разі не усунення інвестором порушень умов інвестиційного договору протягом 37 календарних днів з дня направлення Організатором конкурсу на адресу інвестора, зазначену в інвестиційному договорі, повідомлення про розірвання, договір буде вважатись розірваним.

3.15. У разі усунення інвестором порушень умов інвестиційного договору інвестор листом повідомляє Організатора конкурсу та Замовника про виконання фінансових зобов’язань та надає інформацію про фактичне виконання робіт згідно умов інвестиційного договору.

3.16. Контроль за реалізацією проекту зі сторони Київської міської державної адміністрації здійснюється Замовником.

4. Конкурсна документація учасникам конкурсу видається за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, кім. 612, тел. 202-72-66, 202-76-78 (понеділок – п’ятниця з 10:00 до 16:00) протягом 21 календарного дня з дня оголошення конкурсу при наявності документа, що підтверджує сплату учасником реєстраційного внеску. День опублікування оголошення про проведення конкурсу в ЗМІ вважається днем його оголошення.

5. Конкурсні пропозиції подаються учасниками конкурсу особисто або через уповноважених осіб протягом 21 календарного дня з дня оголошення конкурсу за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, кім. 612, тел. 202-72-66, 202-76-78 (понеділок - п’ятниця з 10:00 до 16:00). День опублікування оголошення про проведення конкурсу в ЗМІ вважається днем його оголошення.. За отриманням роз’яснень та додаткової інформації щодо об’єктів інвестування звертатись за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, кім. 612, тел. 202-72-66, 202-76-78 (понеділок - п’ятниця з 10:00 до 16:00).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку