Головна  →  Новини  →  4 травня 2012, 11:01

Пріоритетні напрями розвитку спортивної інфраструктури столиці визначатиме Координаційна рада

У столиці створено Координаційну раду з питань фізичної культури і спорту. Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Працюватиме консультативно-дорадчий орган під головуванням очільника міськдержадміністрації – Олександра Попова. До її складу також увійшли представники відповідних структурних підрозділів КМДА та спортивних федерацій.

Одним із основних завдань Ради є координація дій органів міської влади та спортивних федерацій, товариств і організацій, що працюють у спортивній сфері столиці.

Так, Рада здійснюватиме системний аналіз та надаватиме рекомендації щодо вирішення проблем розвитку фізичної культури та спорту у Києві. Визначатиме пріоритетні напрями розвитку спортивної інфраструктури у столиці та концептуальні засади впровадження програм пропаганди здорового способу життя.

Крім того, Координаційна рада здійснюватиме моніторинг роботи профільних структурних підрозділів КМДА щодо стану виконання нормативно-правових актів, рішень Київради, а також розпоряджень Київської міської державної адміністрації, сприятиме забезпеченню соціальних гарантій киян на право займатись спортом.

Рада також надаватиме пропозиції щодо фінансування спортивної сфери та здійснюватиме аналіз ефективності використання коштів, що були виділені.

Перейти до спискуВерсiя для друку