Головна  →  Виставкова діяльність  →  30 березня 2018

Про організацію виставки білоруських виробників "Made in Belarus", яка буде проходити в м. Києві з 10 по 14 квітня 2018 р. ( МВЦ, Киев, Броварский пр-т, 15).

Шановні керівники підприємств, установ та організацій м. Києва!

Білоруська торгово-промислова інформує про організацію виставки білоруських виробників "Made in Belarus", яка буде проходити в м. Києві з 10 по 14 квітня 2018 р. ( МВЦ, Киев, Броварский пр-т, 15).

В ході виставки будуть представлені провідні білоруські підприємства наступних галузей: машинобудування і промислове обладнання, сільське господарство і продукти харчування, нафтохімічна промисловість, легка промисловість, транспорт та ін.

Виставка білоруських виробників "Made in Belarus" обіцяє бути наймасштабнішим виставковим заходом Республіки Білорусь в Україні за останній час.

В рамках заходу запланована конференція "Україна - Білорусь: перспективи співробітництва", галузеві презентації, культурна програма.

Виставка проводиться за підтримки Посольства Республіки Білорусь в Україні та Торгово-промислової палата України.

Запрошуємо відвідати захід (проект програми додається).

http://www.belinterexpo.by

www.cci.by

Додаток: 1. Проект програми;

2. Інформація про Виставку;

Контактна особа з даних питань: Катерина Супрун, начальник відділу виставок в Республіці Білорусь та країнах СНД виставкового унітарного підприємства "Белінтерекспо" Білоруської торгово-промислової палати, тел. +375 17 334 82 02, моб. тел. +375 44 509 12 08, e-mail: [email protected].

 

Файл документа: Проект програми + інформація про виставку.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку