Головна  →  Оголошення  →  25 березня 2013

Інформаційне повідомленняпро підсумки конкурсу на право оренди нежитлових приміщень 1 поверху без окремого входу, загальною площею 18,0 кв.м., які розташовані на вул. проф. Підвисоцького, 13 в приміщенні Центральної районної поліклініки Печерського району м. Києва, для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 14 лютого 2013 року о 16-30 год. відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень 1 поверху без окремого входу, загальною площею 18,0 кв.м., які розташовані на вул. проф. Підвисоцького, 13 в приміщенні Центральної районної поліклініки Печерського району м. Києва, для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій претендентів на участь в конкурсі, визначено, що переможцем конкурсу на право оренди нежитлових приміщень 1 поверху без окремого входу, загальною площею 18,0 кв.м., які розташовані на вул. проф. Підвисоцького, 13 в приміщенні Центральної районної поліклініки Печерського району м. Києва, для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки стало ТОВ «Гелексі», яке запропонувало найбільший розмір орендної плати за перший місяць оренди.

Перейти до спискуВерсiя для друку