Державний архів м. Києва інформує

Протягом березня 2013 року до Державного архіву міста Києва звернулися 205 фізичних та юридичних осіб з питань надання копій архівних документів, витягів з них, архівних довідок. За характером звернення стосувалися відомостей про заробітну плату, стаж роботи, атестацію робочих місць, перейменування та найменування вулиць Києва, отримання житлової площі, виділення земельних ділянок, введення об’єктів в експлуатацію, підтвердження факту народження, укладання шлюбу, смерті.

У читальному залі архіву працювало 293 дослідники. Тематика їх досліджень: розвиток освіти, науки, культури у Києві, забудова Києва кін. XIX поч. XX ст., студенти та професорсько-викладацький склад ВУЗів м. Києва.

Підготовлено 3 радіопередачі на ДТРК «Київ»: з історії святкування 8 березня у м. Києві (трансляція 10.03.2013), до 135-річчя Київських вищих жіночих курсів (трансляція 24.03.2013), до 65-ї річниці від часу створення бібліотеки ім. М.Горького у м. Києві (трансляція 31.03.2013); 1 лекціюдля відвідувачів бібліотеки ім. М.Горького у м. Києві на тему: «Максим Горький в Києві і Україні»; 2 он-лайн виставки на веб-сайті архіву: до 135-річчя Київських вищих жіночих курсів, до 105-ї річниці Київського Фребелівського інституту.

Перейти до спискуВерсiя для друку