Інформація Департаменту охорони здоров’я КМДА про виконання Плану дій за березень місяць 2013 року

В роботу структурних підрозділів Департаменту охорони здоров’я впроваджено розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 28 грудня 2012 року № 2368 «Про затвердження Порядку роботи з документами в інформаційно – телекомунікаційній системі «Єдиний інформаційний простір територіальної громади міста Києва» у виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), районних в місті Києві державних адміністраціях».

На виконання плану заходів щодо інформаційного супроводу реформування системи охорони здоров’я міста Києва на 2013 рік з медіа-плануванням Департаментом охорони здоров’я здійснюється постійний моніторинг та надання щотижнево відповідної інформації про стан його виконання до Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Щовівторка та щочетверга на офіційних веб-порталі Київської міської влади та веб-сайті Департаменту охорони здоров’я оновлюється інформація щодо результатів реформування системи охорони здоров’я в місті Києві, щосереди – інформація щодо організації надання перинатальної допомоги населенню столиці.

На даний час у Департаменті охорони здоров’я опрацьовується розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 12 березня 2013 року № 304 «Про інформаційно-телекомунікаційну систему «Єдиний веб-портал територіальної громади міста Києва», зокрема Положення даної системи, Перелік обов’язкової для оприлюднення інформації з урахуванням всіх необхідних складових для реалізації зазначеного вище розпорядження, у тому числі перелік профільних веб-сторінок (рубрик) для наповнення їх матеріалами за відповідними напрямками для оприлюднення.

Визначено уповноважену особу, відповідальну за збір, опрацювання та безпосереднє надання Департаменту суспільних комунікацій інформації для оприлюднення на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації.

На даний час фахівцями Департаменту охорони здоров’я ведеться підготовча робота щодо створення відповідного наказу Департаменту охорони здоров’я для забезпечення належного виконання зазначеного вище розпорядчого документу.

У Департаменті охорони здоров’я подовжено роботу щодо забезпечення лікарськими засобами осіб з гіпертонічною хворобою та роботу «гарячої лінії» Департаменту охорони здоров’я щодо інформування населення про забезпечення ліками даної категорії хворих.

Продовжує працювати цілодобова телефонна «гаряча лінія» Департаменту охорони здоров’я, яка забезпечує безперервне спілкування з громадянами з питань медичного забезпечення.

Перейти до спискуВерсiя для друку