Головна  →  Новини  →  18 грудня 2018, 17:25

Наступного року буде оновлено парк столичної пожежно-рятувальної техніки

Сьогодні, 18 грудня, на сесії Київської міської ради прийнято рішення про внесення змін до Міської цільової програми розвитку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Києва на 2017–2019 роки. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту КМДА.

Головним пунктом прийнятого рішення є виділення коштів для оновлення парку пожежно-рятувальної техніки, а саме: придбання сучасних аварійно-рятувальних автомобілів та пожежної техніки – двох пожежних автодрабин висотою підйому від 32 метрів до 55 метрів.

«Для порівняння: пожежна техніки, яка нині перебуває на базі ГУ ДСНС України у м. Києві, для ліквідації пожежі розгортається більше 5 хвилин. Пожежні автодрабини, які будуть придбані, вже через 1,2 та 2 хвилини будуть повністю готові для використання. Тому закупівля нової пожежно-рятувальної техніки дасть змогу підвищити ефективність оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій та скорочення часу ліквідації надзвичайних ситуацій», – зазначив керівник Управління з питань цивільного захисту Роман Ткачук.

Перейти до спискуВерсiя для друку