Головна  →  Новини  →  20 грудня 2018, 17:43

Віталій Кличко привітав столичних енергетиків та тепловиків із професійним святом

Мер Києва Віталій Кличко привітав колектив комунального підприємства «Київтеплоенерго» із професійним святом – Днем енергетика.

Мер зазначив, що цього року Київ зробив справді історичний крок, повернувши в управління міста теплоенергетичний комплекс.

«Це був непростий процес, ви знаєте. Але я переконаний, що рішення було правильним і необхідним. Ми повинні були зберегти систему централізованого теплопостачання. Одну з найбільших у Європі. Система, на жаль, перебуває у критичному, можна сказати, стані. І тепер ми беремося за її комплексну модернізацію. Але важливо для міста було і зберегти ваш колектив. Я дякую, що вистояли. Дякую за вашу щоденну роботу для киян і вашу відповідальність. За півроку ми пройшли через серйозні виклики: це і підготовка до зими в умовах відсутності газу, і ризик відключення ТЕЦ, і початок опалювального сезону із високим рівнем аварійності. Опалювальний сезон триває, і нас ще чекають різні моменти. Але, я впевнений, що разом ми впораємося», – зазначив мер столиці.

Він підкреслив, що місто працює над тим, аби зробити «Київтеплоенерго» сучасним підприємством. Із належними умовами роботи працівників, із необхідним технічним оснащенням, гідними соціальними стандартами.

Перейти до спискуВерсiя для друку