Головна  →  Новини  →  22 березня 2012, 11:32

До кінця березня у Києві буде відкрито п’ять районних центрів надання адміністративних послуг

Найближчим часом у п’яти районах міста – Святошинському, Шевченківському, Голосіївському, Деснянському та Дніпровському – відкриють центри надання адміністративних послуг. У Солом’янському районі такий центр уже працює. Про це повідомив начальник Головного управління з питань регуляторної політики та підприємницької діяльності КМДА Микола Поворозник під час засідання Комітету економічних реформ.

«Для зручності мешканців Києва планується наблизити надання адміністративних послуг до місця роботи та проживання заявників. Рішення про надання адміністративних послуг міського рівня прийматимуть районні центри», – наголосив Микола Поворозник.

При цьому він зазначив, що на сьогодні надання адміністративних послуг у Міському дозвільному центрі належним чином забезпечують тільки ГУ енергетики, енергоефективності та енергозбереження, ГУ економіки та інвестицій, ГУ внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення. Решта формально ставляться до цієї роботи або зовсім не беруть у ній участі.

Нагадаємо, у Києві минулого року відкрито Міський дозвільний центр, здатний задовольнити потреби отримувачів адміністративних послуг, на базі якого і впроваджується комплексний пілотний проект із реформування сфери надання адмінпослуг на рівні міста.

У рамках проекту проведено інвентаризацію послуг і виключені зайві види послуг на міському рівні зі 118 до 100, а на районному рівні зі 146 до 71 адміністративної послуги, відпрацьований єдиний перелік для всіх районів.

Перейти до спискуВерсiя для друку