Головна  →  Новини  →  7 травня 2012, 11:06

Карнавальною ходою Хрещатиком пройшли більше 5 тисяч творчих дітей

Цими вихідними у столиці відбувся IV міський карнавал дитячої творчості. Більше 5 тисяч його учасників особисто вітав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Урочистою ходою Хрещатиком, пройшли вихованці мережі клубів за місцем проживання, аматорських та професійних колективів, дитячих спортивних шкіл та інших закладів столиці. Ходою IV міського карнавалу дитячої творчості розпочалися святкові заходи, які присвячені Дню матері, Дню захисту прав дітей та Міжнародному дню сім’ї.

Усі охочі змогли побачити виступи творчих колективів районів міста та учасників фестивалю «Світ талантів – Цвіт нації», який відбувся на Майдані Незалежності.

Також кияни та гості міста мали можливість відвідати виставку аматорських дитячих робіт та родин-учасниць Всеукраїнського фестивалю «Родинні скарби України». Наймолодші гості свята охоче бавилися на дитячих розважально-ігрових майданчиках.

Під час заходу, у рамках проекту «Свято футболу дає надію», відбулися змагання з міні-футболу між командами дітей-сиріт на кубок країни «Україна – без сиріт».

Крім того, поруч з юними талантами на одній сцені співали відомі сучасні виконавці: Анастасія Приходько, Віталій Козловський, гурти «Друга ріка», «Пара нормальних», а також учасники талант-шоу «Х-фактор» та «Голос Країни».

Організаторами заходу виступили: Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Міжнародна громадська організація «Жінка ІІІ тисячоліття» за підтримки Київської міської державної адміністрації та Міністерства соціальної політики України.

Перейти до спискуВерсiя для друку