Головна  →  Новини  →  6 травня 2012, 22:33

На Троєщині поласували найбільшим в Україні тортом

Новий рекорд України зафіксували в Деснянському районі столиці. До традиційного районного балу випускників тут приготували найбільший в країні торт, вагою 1 тисяча 100 кілограмів і завдовжки у 15 метрів. Цей солодкий гігант на цілих 100 кілограмів перевищив свого минулорічного попередника. Їли кондитерське чудо всім районом. Перші кілька десятків шматочків власноруч нарізав та роздав киянам голова КМДА Олександр Попов.

«Випускні бали – це завжди дуже світле і радісне свято. І в кожному районі нашого міста воно має свої власні традиції. У Деснянському, зокрема, вже кілька років ласують солодким рекордом. Мені здається, це дуже хороша традиція і її потрібно зберегти», – розповів Олександр Попов.

Поласувати солодким витвором мистецтва запросили і всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни Деснянського району. Кожному з них по шматку торту привезли до дому. Цю почесну місію вже другий рік поспіль беруть на себе випускники місцевих шкіл. Допомагали їм працівники соціальних служб міста.

Власне, саме випускники були цього дня героями свята. Найталановитішим та найактивнішим із них у спорті, мистецтвах, науковій та соціальній роботі голова КМДА вручив медалі та нагороди.

Перейти до спискуВерсiя для друку