Державний архів м. Києва інформує

Протягом червня 2013 року до Державного архіву міста Києва звернулися 339 фізичних та юридичних осіб з питань надання копій архівних документів, витягів з них, архівних довідок. За характером звернення стосувалися відомостей про заробітну плату, стаж роботи, атестацію робочих місць, перейменування та найменування вулиць Києва, отримання житлової площі, виділення земельних ділянок, введення об’єктів в експлуатацію, підтвердження факту народження, укладання шлюбу, смерті.

Зареєстровано 324 відвідання дослідниками читального залу архіву. Тематика їх досліджень: розвиток освіти, науки, культури у Києві, забудова Києва кін. XIX поч. XX ст., студенти та професорсько-викладацький склад ВУЗів м. Києва.

Підготовлено 2 радіопередачі на ДТРК «Київ»: до Дня Конституції України, Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.; 3 виставки документів у приміщенні архіву: до 150-річчя від дня народження В.В.Городецького, архітектора, підприємця, мецената; Дня Конституції України; Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.

Перейти до спискуВерсiя для друку