Головна  →  Новини  →  6 травня 2012, 22:02

Олександр Попов долучився до акції «За чисте довкілля»

Олександр Попов долучився до акції «За чисте довкілля»
Голова КМДА висаджував дерева в зеленій зоні поблизу озера «Вербне»
 


Фоторепортаж

Кілька десятків молодих дерев, кущів і більше тисячі квіток прикрасили набережну зону довкола озера «Вербне». 5 травня в рамках загальноміської акції «За чисте довкілля», прибирати та чепурити улюблене місце відпочинку жителів Оболоні, Троєщини та Петрівки приїхав і особисто голова КМДА. Разом із небайдужими киянами Олександр Попов висадив тут кілька акацій та допоміг облаштувати клумбу.

«У нас продовжується двомісячник з благоустрою, в рамках якого ми завершуємо роботи щодо наведення ладу в скверах і парках Києва. Такі заходи відбуваються в усіх районах нашого міста. Це приємні клопоти, тому що ми висаджуємо дійсно дуже красиві квіти, кущі і дерева. Та й місце обрано не випадкове – озеро «Вербне» користується популярністю у киян. Тут відпочиває велика кількість мешканців Оболоні та й з інших районів Києва люди приїжджають», – сказав під час акції Олександр Попов.

Загалом до загальноміської акції «За чисте довкілля» 5 травня долучилися 115 організацій та установ Києва державної, комунальної та приватної форм власності. Наводити лад у зелених зонах міста вийшли близько 7 тисяч киян. Лише за один день було впорядковано понад 615 гектарів зелених зон, ліквідовано 19 сміттєзвалищ, вивезено 360 кубометрів сміття, висаджено близько 300 саджанців дерев, майже тисячу кущів, та кілька десятків тисяч квітів.

До прибирання в найпопулярніших серед киян зелених зонах міста долучилися і всі заступники та керівники управлінь КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку