Головна  →  Новини  →  7 травня 2012, 19:03

Україна зустрічатиме Кубок Анрі Делоне урочистою церемонією у Києві вже 11 травня

Кубок Анрі Делоне, який завоює переможець УЄФА ЄВРО-2012, уже прямує в Україну. Після подорожі польськими містами у рамках Трофі-туру «Зустрічай кубок» в Україні першими його побачать кияни і гості міста.

Уже цієї п’ятниці, 11 травня, Кубок Анрі Делоне урочисто прибуде до столиці України, де протягом вихідних буде виставлений на загальний огляд на Майдані Незалежності.

Святкова церемонія прибуття кубку до Києва розпочнеться у п’ятницю, 11 травня, о 14.00 у Колонній залі КМДА. Після урочистостей, о 15:15, відбудеться вуличний парад, що прямуватиме Хрещатиком до Майдану Незалежності. А вже о 19.00 для всіх, хто прийде привітати прибуття кубку до України, на Майдані Незалежності заспівають гурти Скай, Крихітка, ТНМК, Воплі Відоплясова і співачка Гайтана.

Напередодні презентації кубку, 11 травня о 13.00, відбудеться прес-конференція Приймаючого міста Києва за участю заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, начальника Головного управління з підготовки ЄВРО 2012 Тетяни Слишик, заступника начальника Головного управління охорони здоров’я Алли Арешкович, першого заступника начальника Головного управління транспорту та зв’язку Івана Шпильового у залі засідань 5-го поверху КМДА.

Представникам ЗМІ, що бажають відвідати прес-конференцію, необхідно надіслати заявку на акредитацію з контактною інформацією (ПІБ, назва ЗМІ, електронна адреса, контактний телефон) на адресу [email protected] не пізніше 15:00 10 травня з темою листа ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ.

Після закінчення прес-конференції, о 14.00 у Колонній залі КМДА відбудеться святкова презентація Кубку Анрі Делоне за участю голови КМДА Олександра Попова, заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, Директора Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіяна Лубківського, а також міжнародних футбольних легенд – посла Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Андрія Шевченка і посла УЄФА Давора Шукера. Представникам ЗМІ, які бажають відвідати урочисту церемонію, необхідно надіслати заявку на акредитацію з контактною інформацією (ПІБ, назва ЗМІ, електронна адреса, контактний телефон) на адресу [email protected] не пізніше 15:00 10 травня з темою листа ЦЕРЕМОНІЯ.

Якщо Ви бажаєте відвідати і прес-конференцію і церемонію, прохання вказати у темі листа з інформацією для акредитації – ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ+ЦЕРЕМОНІЯ.

Турне «Зустрічай кубок» – це унікальна нагода наблизитися до легенди і сфотографуватися з трофеєм, який вигравали багато відомих футболістів.

На вихідних усі охочі зможуть сфотографуватися з кубком з 10.00 до 20.00 на Майдані Незалежності. Крім того, на шанувальників футболу чекають різні розважальні заходи, демонстрація найяскравіших моментів з історії чемпіонатів Європи, матчі на міні-полях, конкурси та багато іншого.

У конкурсах буде розіграно кілька квитків на матчі ЄВРО-2012. За сприятливих погодних умов поруч із кубком Анрі Делоне увечері 12 та 13 травня розташується 35-метрова повітряна куля у формі трофея.

Після Києва Трофі-тур вирушить до Івано-Франківська, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Львова, а завершиться турне 26 травня на березі Чорного моря в Одесі.

Перейти до спискуВерсiя для друку