Головна  →  Новини  →  8 травня 2012, 09:52

Виставка тюльпанів для ветеранів війни та пенсіонерів – безкоштовна

Організатори виставки тюльпанів, що відбувається на Співочому полі у Печерському ландшафтному парку, запрошують ветеранів війни завітати на квіткове свято.

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак повідомив, що за дорученням очільника столичної адміністрації Олександра Попова, вхід на виставку тюльпанів став безкоштовним не тільки для ветеранів війни, але й для всіх пенсіонерів.

Нагадаємо, що весняна виставка тюльпанів у Києві стала вже традиційною. Цього року на Співочому полі висаджено близько 300 тисяч цибулин тюльпанів. Загальна площа експозиції складає 3 тис. 200 м. кв. Квіткові композиції переплетені українськими мотивами Петриківських розписів.

У день закінчення виставки, 12 травня, на відвідувачів чекатиме дивовижне видовище – піротехнічне шоу «Танець феєрверків». Під час шоу в небо в такт музичному супроводу піднімуться тисячі кольорових зірок і заполонять всю панораму нічного неба над Печерським ландшафтним парком. Це ще один незабутній подарунок для киян та гостей столиці від міської адміністрації.

Увага! Піротехнічне шоу «Танець феєрверків» розпочнеться 12 травня о 21.00, під час якого будуть використані різноманітні феєрверки: висотні, паркові, наземні, вогнепади, колеса, вулкани, спалахи тощо. Піротехнічне свято триватиме упродовж години під супровід знайомих музичних саундреків з відомих кінострічок.

Перейти до спискуВерсiя для друку